Våre produkter: Ta kontakt på mail: marius@isvannet.no eller skriv i Chatten :)

kjoler.png

STARTPAKKE DRIKKEVANN

Vannkjøler + 10 stk Osa-vann 18.9L

Vårt starttilbud gjelder for kjøp av Clover-vannkjøler med varmt og kaldt drikkevann perfekt på jobben eller privat på hytta eller verkstedet. I tillegg får du med 10 dunker Osa-vann. Her kjøper du utstyret og får dermed ingen leie eller binding. Etterpå bestiller du kun det Osa-vannet du trenger. 

TILBUD: 3990NOK+mva/pant.

flaske0.30gul.png

VANNFLASKE

0.30L

Vår lille vannflaske på 0,30L passer til mange formål, men er perfekt å ha i veska eller på reise. Finnes i flere farger og korkvalg. Kan fåes i stille og sparkling. Min volum: 2340stk. 

PRISER per stk. fra 7NOK+mva/pant/frakt.

o.50L.png

VANNFLASKE

0.5L 

Vi tilbyr også standard 0.5L vannflaske i flere design og varianter. Her kan du også få annen kork, korkfarge osv. Finnes i stille, sparkling og med smak. Kan fåes i mindre kvanta fra 480 stk.

PRISER per stk. fra 7NOK +mva/pant/frakt. 

osa.png

OSA MINERALVANN  

18.9L vanndunk til bedrifter og privat

Osa mineralvann er tappet der fjor møter fjell og er vedrens rensete mineralvann som er tappet på 18.9L vanndunker. Disse passer på kontoret, spiserommet, lagret, verkstedet, hytta eller rett og slett der du ønsker tilgang til kaldt drikkevann.

 

STANDARDPRIS  139NOK+mva/frakt 

PALLEPRIS 39Stk - 119NOK+mva/frakt per stk.

TILBUD:  10 Osa-dunker: 129NOK per stk

bokskjøler.png

VANNKJØLER 

VANNKJØLER OG BOKSEKJØLER

Trenger du tilgang til kald drikke tilbyr vi også kjølere både som kjøleskap og kjøleboks. Disse kan selvfølgelig også designe som du ønsker med din logo eller budskap eller som ensfarget hvit. 

PRISER kjøleboks 40L med logo:      4500NOK

PRISER kjøleboks 40L uten design:  3500NOK

PRISER kjøleboks 65Lmed logo:       5500NOK

PRISER kjøleboks 65L uten design:  4500NOK

Har du spørsmål om kjøleskap og bokskjølere. Ta kontakt. Her er det mange alternativer.

 

Alle priser +mva og frakt

koleretil.png

VANNKJØLER FOR TILKOBLING

Vannkjøler for direkte tilkobling

Vi har også flere typer vannkjølere som kobles direkte til eksternt vanntilførsel. Våre kjølere kan leveres med varmt og kaldt drikkevann eller eventuelt med kullsyre og kaldtvann. Ta kontakt med oss for å finne en god løsning. Vi selger produktene slik at dere slipper dyr leie eller leasing.

PRISER fra 6990NOK+mva/frakt. 

0.35flaske.png

VANNFLASKE

0,35L

Denne flaska rommer 0,35L norsk kildevann. Den er liten og nett og passer til messer, eventer og utdeling som giveaway. Finnes i flere farger og korkvarianter. Kan fåes i stille, sparkling eller smak. Kan fåes i mindre kvanta fra: 480 stk. 

PRISERper stk. fra 9NOK+mva/pant/frakt

nyhet.jpg

VANN PÅ KARTONG

ELLER VANNPOSE

0.5L  Kartong - 0,25L Vannpose

Vann på kartong eller vannpose leveres uten pant, og er et godt alternativ til arrangementer og eventer.  Vannposene levers med en standard farge svart, blå eller rød, mens trykken på kartongen er 4 fargers trykk.

Minkvantum: Kartong: 1152 Vannpose: 2400

PRISER fra 9NOK+mva/frakt kartong

PRISER fra 4NOK+mva/frakt vannposer

Alle priser per. stk. 

energidrikk.png

ENERGIDRIKK

250ml

Vi tilbyr Energidrikk i 250ml med ditt budskap, logo eller design. Vår boks har høykvalitet tynn folie som gjør at hele boksen får ditt design og kan bli både matt eller glatt. Her dekkes hele boksen og gir et flott utseende. Minste kvantum: 2592 bokser

PRISER per stk fra 9NOK +mva/pant/frakt

NB: Vi kan også tilby etikett på Energidrikk og da i mindre kvantum. Ta kontakt for mer info/priser

kaffe_oeko-1.png

KAFFEPOSE

200G

Nå kan vi også levere deilig kaffepose med 100% Arabica-bønner. En høykvalitets kaffe for mange formål. Dette er en perfekt gave, ekstra synlighet på jobbmaskinen eller du kan tilby å selge kaffe i din egen kiosk eller butikk. Du bestemmer designet. Min kvantum: 500 stk. 

PRISER per stk. fra 35NOK+mva/frakt