top of page

Våre produkter: Ta kontakt på mail: marius@isvannet.no eller skriv i Chatten :)

0.5Ldemo.jpg

VANNFLASKE

0.5L 

Vi tilbyr vår standard 0.5L vannflaske med norsk kildevann. Her kan du også få annen kork, korkfarge osv. Finnes i stille, sparkling og med smak av sitron eller bringebær.

 

Kan fåes i mindre kvanta fra 540 stk og som ekspresslevering.

PRISER per stk. fra 9.90NOK +mva/pant/frakt. 

osa.png

OSA MINERALVANN  

18.9L vanndunk til bedrifter og privat

Osa mineralvann er tappet der fjor møter fjell og er vedrens rensete mineralvann som er tappet på 18.9L vanndunker. Disse passer på kontoret, spiserommet, lagret, verkstedet, hytta eller rett og slett der du ønsker tilgang til kaldt drikkevann.

 

STANDARDPRIS  165NOK+mva/frakt 

PALLEPRIS 39Stk - 149NOK+mva/frakt per stk.

kaffe_oeko-1.png

KAFFEPOSE

200G

Nå kan vi også levere deilig kaffepose med 100% Arabica-bønner. En høykvalitets kaffe for mange formål. Dette er en perfekt gave, ekstra synlighet på jobbmaskinen eller du kan tilby å selge kaffe i din egen kiosk eller butikk. Du bestemmer designet. Min kvantum: 500 stk. 

PRISER per stk. fra 45NOK+mva/frakt

koleretil.png

VANNKJØLER FOR TILKOBLING

Vannkjøler for direkte tilkobling

Vi har også flere typer vannkjølere som kobles direkte til eksternt vanntilførsel. Våre kjølere kan leveres med varmt og kaldt drikkevann eller eventuelt med kullsyre og kaldtvann. Ta kontakt med oss for å finne en god løsning. Vi selger produktene slik at dere slipper dyr leie eller leasing.

PRISER fra 6990NOK+mva/frakt. 

bokskjøler.png

VANNKJØLER 

VANNKJØLER OG BOKSEKJØLER

Trenger du tilgang til kald drikke tilbyr vi også kjølere både som kjøleskap og kjøleboks. Disse kan selvfølgelig også designe som du ønsker med din logo eller budskap eller som ensfarget hvit. 

PRISER kjøleboks 40L med logo:      4900NOK

PRISER kjøleboks 40L uten design:  3500NOK

PRISER kjøleboks 65Lmed logo:       5500NOK

PRISER kjøleboks 65L uten design:  4500NOK

Har du spørsmål om kjøleskap og bokskjølere. Ta kontakt. Her er det mange alternativer.

 

Alle priser +mva og frakt

0.35Ldemo.jpg

VANNFLASKE

0,35L

Denne flaska rommer 0,35L norsk kildevann. Den er liten, nett og passer til messer, eventer og utdeling som giveaway. Finnes i flere farger og korkvarianter. Kan fåes i stille, og med  smak av sitron eller bringebær.

 

Kan fåes i mindre kvanta fra: 756 stk, og som ekspresslevering. 

PRISER per stk. fra 9NOK+mva/pant/frakt

enerydrink-sleeve-red.png

ENERGIDRIKK/ISTE/ISKAFFE

250ml

Vi tilbyr ulike drikker i 250ml aluboks. Vi har Energidrikk med og uten sukker. Sportsdrikke, ISKAFFE, ISTE og ulike brusvarianter. Vi dekorerer hele boksen med ditt budskap, logo eller design. Våre bokser har høykvalitet tynn folie som gjør at hele boksen får ditt design og kan bli både matt eller glatt. Her dekkes hele boksen og gir et flott utseende. Minste kvantum: 1296 stk bokser.

PRISER per stk fra 12.90NOK +mva/pant/frakt

NB: Vi kan også tilby etikett på Energidrikk og da i mindre kvantum. Ta kontakt for mer info/priser

Pringlesut.png

SNACKS // SALTE NØTTER

40G - 60G

Nå kan vi også levere chips eller nøtter i småbokser på ca 50G med den kjente merkevaren PRINGLES orginal eller grønn med løk. Vi kan også levere ulike nøtter og nøtteblanding i samme boks.  En fin boks med godt innhold som er perfekt for messe, eventer eller som salg i kiosk.  Du bestemmer designet. Min kvantum: 1000 stk. 

PRISER per stk. fra 30NOK+mva/frakt

kjoler.png

STARTPAKKE DRIKKEVANN

Vannkjøler + 10 stk Osa-vann 18.9L

Vårt starttilbud gjelder for kjøp av Clover-vannkjøler med varmt og kaldt drikkevann perfekt på jobben eller privat på hytta eller verkstedet. I tillegg får du med 10 dunker Osa-vann. Her kjøper du utstyret og får dermed ingen leie eller binding. Etterpå bestiller du kun det Osa-vannet du trenger. 

TILBUD: 3990NOK+mva/pant.

nyhet.jpg

VANN PÅ  VANNPOSE

0,25L Vannpose

Vann på vannpose leveres uten pant, og er et godt alternativ til arrangementer og eventer.  Vannposene levers med trykk i  standard farge svart, blå eller rød.

 

Vannpose: 2400stk

PRISER fra 4NOK+mva/frakt vannposer

Alle priser per. stk. 

bottom of page